Nyheder

Februar 2023

Sikke tiden den går ;-)

Der er sket vanvittig meget i det lille kattehjem de forgange år.

Februar 2019

Backkara's Donna Quattro og Richardt's Darling Diva har begge været på besøg hos Code Di Zucchero Babington. Forhåbentlig venter de killinger i starten og slutningen af april.


Januar 2019

Shapur Bluebell blev Best in Show og Supreme Premier på Katteklubbens udstilling den 26. januar 2019 i Ll. Skensved. Vi er så stolte af denne skønhed. Bluebell skal fejres på Darak's udstilling i marts, hvor Sigrid som er opdrætter også deltager. Fröhlich's Grace Kelly, Bluebells barnebarn, var samtidig afsted på sin første udstilling. Lillepigen klarede det så flot. Excellent 1 og en nominering om lørdagen, den lille charmetrold. Søndagen gik knap så godt, Grace fik Ex2 - hun tabte til sin halvsøster. Til gengæld var Fröhlich's Celine afsted for første gang i et år. Hun fik sit første certifikat i åben klasse. Det blev en rigtig god oplevelse for både Bluebell og Celine, takket været Dennis som hurtigt har lært at håndtere kattene og vise dem frem på fineste vis.


November 2018

Endelig fik jeg opdateret siden med lidt nyheder. Showresultaterne mangler, men kommer snart.


Oktober 2018

World show i Tampere var en pragtfuld oplevelse. Vi havde Bluebell og Eagles med på udstilling. Begge fik nogle super udtalelser, men gik desværre ikke videre. Det forhindrede os dog ikke i at nyde livet med vidunderlig mad, et par ture i spa og hyggelige stunder i selskab med familien Usbeck.


August 2018

Celine har fået sit første kuld killinger. 3 små skønne bimser. Jeg er meget spændt på deres udvikling.


Maj 2018

Donna  har fået sit andet kuld killinger. Frække Frida og Frede Fup. Frede Fup har taget Pedersens hjerte med storm -og nu han han købt sin første udstillingskat.


Marts 2018

Pedersen og jeg har været et smuttur til Göteborg på Scandinavian winner med Shapur Bluebell. En dejlig tur med mange gode katteinteresseret venner.


Februar 2018

Diva fik 2 dejlige drenge den 27. februar. Eric Clapton og Eagles - ja ja vi bliver i musikernavnene lidt endnu ;-)


Januar 2018

Shapur Bluebell er blevet International Premier og vand Best in Show på vores tur til Warsawa.

Richardts Darling Diva er drægtig og jeg venter killinger primo marts måned - det bliver så dejligt at have små bimser igen.


December 2017

Fröhlich´s Brave Blondie er flyttet hjem til Susan - nu har Bowie fået dejligt selskab


Oktober 2017

Fröhlich´s Celine og Shapur Bluebell har været en tur til Worldshow i Rijswiek, Holland. Det var en dejlig tur med fantastisk selskab af mange gode kattevenner :-)


Juli 2017

Det er længe siden denne del af hjemmesiden er blevet opdateret. Der er sket meget i de sidste måneder.

Bluebell har født en skøn blåmasket pige - Celine som bliver hjemme hos mig. Desværre fik hun komplikationer efter fødslen, og er nu steriliseret.

Diva er blevet mor til 5 vidunderlige killinger, 2 piger og 3 drenge. De har hygget sig med Celine og fået masser af kærlighed fra husets andre piger :-)


Dejlige Dolly er flyttet hjem til Maja, Jesper og deres børn i Aabenraa. Jeg håber hun vil give jer mange gode stunder. Tak fordi I vil give hende et godt hjem, jeg er sikker på hun vil blive forkælet.


Januar 2017

Backkara's Donna Quattro er nr 1 på listen af fertile katte og Richardt's Darling Diva er nr 4 som killing/ungdyr i Birmaklubben 2016, derudover er Donna nr 5 totalt for fertile og Diva nr. 9 total for killinge/ungdyr på Daraks topkatteliste 2016.


14. november 2016

Jeg har været på Felis Danica´s diplomopdrætter-kursus og bestået alle fire moduler.

Derfor er der nu tilføjet et fint logo på vores forside. Hvis du vil læse mere om uddannelsen kan du kigge her

http://www.felisdanica.dk/Opdraet/Diplomudd.aspx


6. November 2016

Vi har været på udstilling i Strøby med Donna, Diva, Lumos og Blondie. En dejlig weekend med fantastiske resultater -

1 BIV og 4 Nomineringer. Vi er stolte af vores skønne tøser og dejlige dreng.


23. Oktober 2016

I slutningen af oktober var vi i Kolding. Blondie var med for første gang og havde selskab af Donna. Det var en super god tur, hvor vi genså nogle gode venner.


2. Oktober 2016

Vores skønne flok har igen haft vokseværk :-)

Vi har hentet en dejlig brun dreng fra Marjukka og Peppi i Finland. Han er faldt super godt til herhjemme. I løbet af et par dage var han allerede rigtig glad for Blondie, Diva og Freddie.


September 2016

Vores hittekillinger er flyttet hjemmefra midt i september. Blondie har været meget glad for de to legekammerater.

Donna har været en tur i Wismar, Tyskland da hun havde brug for et udenlandsk certifikat. Donna blev Best in Show begge dage - det er den største oplevelse vi har haft med hende.


14. august 2016

De tre killinger vokser rigtig fint. De to hittekillinger er det bedste vi har gjort. Bluebell har 4 killinger der dier - Diva mener hun har brug for lidt hygge med de små og Bluebell.


18. juli 2016

I dag er der flyttet to hittekillinger hjem til Blondie og Bluebell, så nu har Blondie fået et par legekammerater.


28. juni 2016

Richardts Darling Diva er flyttet ind. En sød brun pige - hun er allerede blevet bedste ven med Freddie.


20. juni 2016

Bluebell har i dag født en dejlig killing, desværre måtte vi igennem et kejsersnit. Det er en fin pige på 98 gram.


1.juni 2016

Jeg har fået billeder af Bowie. Han vokser så flot, og nyder livet hos Susan og drengene. Ingen tvivl om at han bliver forkælet. Kameraet har været fremme, og der er nye billeder af de dejlige basser.


Vi venter killinger ultimo juni, og glæder os rigtig meget.


22. maj 2016

Bowie er flyttet hjemmefra i går. Det er så underligt at han ikke løber rundt og laver ballade med sin bror. Donna leder efter ham, og Freddie er blevet endnu mere kælen, nu han ikke har Bowie ved sin side.


11. maj 2016

Bowie og Freddie udvikler sig fint. De er et par frække drenge som nyder at lave lidt ballade. Bowie er blevet solgt til drengenes faster :-) Det er dejligt at vi kan blive ved med at følge ham tæt i fremtiden.


12. april 2016

Bowie og Freddie, vores to skønne drenge vokser super fint. De bliver frækkere og frækkere for hver dag der går.

Drengene løber nu rundt i hele huset. Det er en fornøjelse at se dem tumle rundt. I weekenden har de været med på campingtur til Hedensted, vi var på udstilling med Bluebell.


Birmaklubben fejrede deres topkatte 2015, og Bluebell fik en masse dejlige gaver. Tusinde tak til klubben, sponsore og opdrættere.


9. april 2016

Shapur Bluebell er blevet Champion. Vi er meget stolte af vores dejlige pige.


25. marts 2016

Jeg har tilføjet en side med nyt om vores killinger. Her vil der løbende blive lagt billeder op af de to frækkerter.

Drengene vokser rigtig fint. De vejer begge tæt på 600 gram. De spiser både våd- og tørfoder nu. Når vi kommer ind til dem kommer de løbende og vil gerne lege.


29. februar 2016

Vores smukke pige døde desværre i dag. Hun havde pludselig tabt sig, og uanset at jeg har fodret med KMR hver anden time hele natten, kunne hendes lille krop ikke vinde kampen.


15. februar 2016

Backkara´s Donna Quattro har født 3 smukke killinger. Første dreng vejede 80 gram, derefter kom en lille pige på 107 gram og til sidst en fin dreng på 91 gram. Fødslen gik super godt, det var lige før vi ikke opdagede at den var i gang.


3. februar 2016

Backkara´s Donna Quattro er drægtig, og vi venter snart vores første kuld. Shapur Kenzo er den prægtige hankat der skal være far. Tak til Kia og Thomas, Rokakitho.dk Vi er meget forventningsfulde, og ventetiden føles lang.


Vi har været hos fotograf, og der er nye billeder af begge piger.


10. januar 2016

Shapur Bluebell er kåret til den bedste killing/ungdyr i Darak 2015. Derudover er hun blevet kåret til 3. bedste killing/ungdyr i Birmaklubben. Sikke en fart den unge dame har. Vi er utrolig stolte af hendes præstation. Jeg vil endnu engang sige tak til Sigrid for denne smukke dejlige pige.


14. december 2015

Jeg har ikke arbejdet med hjemmesider før, så det er et stort spring at udarbejde denne. Det er utroligt hvad interessen for katte kan bibringe af spændende udfordringer.


På nuværende tidspunkt har jeg knap så meget tid, men jeg vender stærkt tilbage i 2016.

Da jeg alligevel ikke kan lave være med at lege, så er der alligevel blevet tid til at tilføje lidt nyheder på udstillingssiden.

Derudover har jeg rettet i galleriet, da det ærgede mig at første udkast ikke viste billederne af vores skønne katte i stort format. Det kan de så nu :-)