Hvem er jeg


Jeg hedder Beata, og arbejder som regnskabschef ved Dansk Metal. Jeg har 2 voksne børn, Ronnie på 30 år og Dennis på 27 år, de er begge "udeboende", men giver en hånd med kattene, når jeg er hjemmefra.


Jeg faldt for denne pragtfulde race med de smukke blå øjne og vidunderlige temperament, da jeg fik en lille dejlig dreng som var halvt birma og halvt siameser. Loui tog mit hjerte med storm, og da han gik bort var der ingen tvivl -jeg skulle have en Hellig Birma.


Efter at have ledt i Danmark, endte jeg november 2014 med at købe Backkara´s Donna Quattro hos Mary Back, Sverige. Allerede i september 2015 flyttede Shapur Bluebell hjem til mig. Bluebell er købt i Norge hos Sigrid Saxegaard.

Siden da er flokke udvidet flere gange.


Jeg nyder at udstille alle de dejlige katte, og syntes at det er spændende at lære mere og mere om racen for hver dag der går.


Kattene og jeg bor i et dejligt hus med masser af plads til os alle. Jeg har et stort hankattehus og inden længe bliver der tilbygget en løbegård. Indtil da, nøjes hankattene med en fritligende løbegård. Derudover er der en indhegnet terrasse hvor hunkattene kan færdes sikkert og vi alle kan nyde hinandens selskab i det fri.


I 2021 tog mit katteopdræt en drejning. Jeg forelskede mig hovedkuls i en skøn sort perserkilling - ham måtte jeg bare have. Heldigvis fik jeg lov til at købe min skønne dreng So-Frenchy du Shah-in-Shah hos Stephané Henry og kærligheden til perseren er kun vokset med tiden