Hvem er jeg

DK Fröhlich´s

Opdræt af Hellig Birma

 

Jeg hedder Beata, og arbejder som regnskabschef ved Danmarks Domstole. Jeg har 2 voksne børn, Ronnie på 25 år som er flyttet hjemmefra, og Dennis på 22 år der er "hjemmeboende". De giver begge en hånd med kattene når jeg er hjemmefra.

 

Jeg faldt for denne pragtfulde race med de smukke blå øjne og vidunderlige temperament, da jeg fik en lille dejlig dreng som var halvt birma og halvt siameser. Loui tog mit hjerte med storm, og da han gik bort var der ingen tvivl -jeg skulle have en Hellig Birma.

 

Efter at have ledt i Danmark, endte jeg november 2014 med at købe Backkara´s Donna Quattro hos Mary Back, Sverige. Allerede i september 2015 flyttede Shapur Bluebell hjem til mig. Bluebell er købt i Norge hos Sigrid Saxegaard.

Siden da er flokke udvidet flere gange.

 

Vi nyder at udstille alle de dejlige katte, og syntes at det er spændende at lære mere og mere om racen for hver dag der går.

 

Vi bor i et dejligt hus med masser af plads til alle kattene. Vi har et stort hankattehus og haven er indhegnet. Derudover er der en løbegård og en indhegnet terasse så kattene kan færdes sikkert og vi kan nyde hinandens selskab i det fri.

Copyright © All Rights Reserved Beata Fröhlich